Onze Diensten

Full service

Onze diensten omvatten ook geavanceerde technieken zoals FDM en resin productie, rendering & lighting, en creatieve simulaties & physics. Elk item in onze collectie wordt ondersteund door een diepgaande beschrijving, zodat u een volledig begrip heeft van de mogelijkheden en toepassingen ervan. Duik erin en ontdek de wereld van 3D-printen bij ons!

Contacteer ons

Service Categorieën

Bekijk onze diensten per category

Duik in onze informatieve gidsen en ontdek de kenmerken, voordelen en beperkingen van elke dienst om het meeste uit uw 3D-ontwerpen en -prints te halen.

CAD Modeling diensten

3D Modeling voor technische projecten

CAD-modellering is een proces waarbij 3D-modellen van objecten worden gemaakt met behulp van speciale software. Het stelt ontwerpers en ingenieurs in staat om digitale representaties van fysieke objecten te creëren voordat ze worden geproduceerd.

Surface Modeling diensten

3D Modeling voor creatieve projecten

Surface modeling is een flexibele manier om 3D-modellen te creëren, waarbij het mogelijk is om gladde, vloeiende vormen en complexe topologieën te vormen. Dit maakt het ideaal voor product visualisatie.

Nabewerking diensten

Afwerking & finalisatie van 3D geprintte items

Na het 3D printing proces bieden wij een nabewerkingsservice aan.
Bekijk welke methodes passen voor jouw project.

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Digitale Ontwerp Diensten

aangepaste ontwerpen voor jouw persoonlijke artikelen

Van conceptontwikkeling tot eindproduct, onze digitale ontwerpdiensten omvatten het hele spectrum van ontwerp en productie. Wij gebruiken de laatste technologie om innovatieve en functionele digitale ontwerpen te creëren die uw boodschap effectief overbrengen.

Productie Diensten

voor resin printing

Bekijk welke diensten nodig zijn om een project uit te voeren. Je kan elke tussenstap aanklikken om te navigeren naar de informatie pagina.

Productie Diensten

voor FDM printing

Technische Prototypes, creatieve branding, relatiegeschenken, gepersonaliseerde artikelen, eigen 3D ontwerpen en meer. Wij 3d printen jouw .stl model in het centrum van Antwerpen.

Lokale Productie

3D printing services

Lokaal 3D Printen in Antwerpen met PLA filament. Voor grote en kleine oplages. Bezorg ons een STL bestand of laat je ontwerp door ons digitaliseren.  

Fast Prototyping

digitale ontwerp services

Alle fases van het designproces worden binnen ons bedrijf uitgevoerd, zo kan je rekenen op een vlotte vertaling van concept naar product

Innovatieve Oplossingen

full service projectbegeleiding

Je hebt geen ervaring nodig om hier gebruik van te maken. Wij begeleiden jouw project van ontwerp naar prototype tot uiteindelijk product.