Verlijmen

Onderdelen samenvoegen met hechtingsmiddelen

Verlijming is een methode waarbij 3D-geprinte onderdelen aan elkaar worden bevestigd met behulp van lijm of andere hechtmiddelen.

Meer informatie
Alle projecten bekijken

Dienst dETAILS

Verlijmen is een essentiële techniek voor het samenstellen van meerdere 3D-geprinte onderdelen tot een enkel object. Wij maken gebruik van hoogwaardige lijmen en geavanceerde technieken om een sterke en duurzame verbinding te creëren tussen de verschillende onderdelen, wat de structurele integriteit en levensduur van uw 3D-prints kan verbeteren.

pro's

Stevigheid en stabiliteit:

Door onderdelen aan elkaar te verlijmen, kunnen klanten de stevigheid en stabiliteit van hun 3D-geprinte objecten vergroten, vooral bij het gebruik van complexe geometrieën.

Eenvoudige montage:

Verlijming kan een eenvoudige manier zijn om objecten te monteren zonder het gebruik van ingewikkelde mechanismen of bevestigingsmiddelen.

Esthetiek:

Verlijming kan helpen om naadloze en gladde oppervlakken te creëren, waardoor het eindproduct er professioneel uitziet.

con's

Lijmkeuze:

De keuze van de juiste lijm is cruciaal voor een sterke en duurzame hechting. Sommige materialen kunnen moeilijk te verlijmen zijn, waardoor de juiste lijmsoort belangrijk is.

Tijd en droogtijd:

Verlijming kan extra tijd vergen en vereist ook droogtijd, waardoor de totale verwerkingstijd voor klanten kan toenemen.

Nabewerking Service

Programma's

bekijk de applicaties die we gebruiken voor deze dienst

Onze service omvat een reeks technieken, waaronder montage, polijsten voor een gladder oppervlak, en schilderen of kleuren voor een gedetailleerde afwerking

No items found.
Alle programma's bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Andere diensten

Bekijk de andere diensten binnen deze categorie

Onze service omvat een reeks technieken, waaronder montage, polijsten voor een gladder oppervlak, en schilderen of kleuren voor een gedetailleerde afwerking

Alle diensten bekijken
Alle diensten bekijken