Inleggen

Magneten,...

Onze inlegdienst stelt u in staat om verschillende materialen te integreren in uw 3D-prints, waardoor hun functionaliteit en esthetiek worden verbeterd.

Meer informatie
Alle projecten bekijken

Dienst dETAILS

Het inleggen van materialen in 3D-prints kan een nieuwe dimensie toevoegen aan uw projecten. Of het nu gaat om het integreren van metalen voor extra sterkte, het inleggen van magneten voor functionaliteit, of het toevoegen van kleurrijke details voor esthetische aantrekkingskracht, onze inlegdiensten kunnen uw 3D-prints naar een hoger niveau tillen.

pro's

Inleggen kan de functionaliteit, sterkte en esthetische aantrekkingskracht van uw 3D-prints aanzienlijk verbeteren. Het stelt u in staat om complexe en op maat gemaakte ontwerpen te creëren die anders moeilijk te bereiken zouden zijn met traditionele fabricagemethoden.

con's

Hoewel inleggen waardevolle voordelen kan bieden, kan het de complexiteit en kosten van uw 3D-printprojecten verhogen. Het vereist ook extra planning en precisie tijdens het printproces.

Nabewerking Service

Programma's

bekijk de applicaties die we gebruiken voor deze dienst

Onze service omvat een reeks technieken, waaronder montage, polijsten voor een gladder oppervlak, en schilderen of kleuren voor een gedetailleerde afwerking

No items found.
Alle programma's bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Andere diensten

Bekijk de andere diensten binnen deze categorie

Onze service omvat een reeks technieken, waaronder montage, polijsten voor een gladder oppervlak, en schilderen of kleuren voor een gedetailleerde afwerking

Alle diensten bekijken
Alle diensten bekijken