Support Verwijderen

Gladde en schone afwerking van uw 3D-prints

Onze support verwijderingsdiensten zorgen voor een zorgvuldige en veilige verwijdering van support structuren van uw 3D-prints.

Meer informatie
Alle projecten bekijken

Dienst dETAILS

Support structuren zijn vaak nodig tijdens het 3D-printproces om overhangende delen te ondersteunen. Na het printen moeten deze structuren echter zorgvuldig worden verwijderd om het uiteindelijke product te onthullen. Wij bieden professionele support verwijderingsdiensten om ervoor te zorgen dat uw 3D-prints een gladde en schone afwerking hebben.

pro's

Het verwijderen van supports kan helpen om de algehele kwaliteit en esthetiek van uw 3D-prints te verbeteren. Het zorgt voor een schone en gladde afwerking en voorkomt schade die kan ontstaan bij het onjuist verwijderen van supports.

con's

Hoewel het verwijderen van supports essentieel is voor het eindresultaat, kan het een tijdrovend en delicaat proces zijn. Het kan ook extra kosten aan uw project toevoegen, afhankelijk van de complexiteit van het model en de gebruikte 3D-printtechnologie.

Nabewerking Service

Programma's

bekijk de applicaties die we gebruiken voor deze dienst

Onze service omvat een reeks technieken, waaronder montage, polijsten voor een gladder oppervlak, en schilderen of kleuren voor een gedetailleerde afwerking

No items found.
Alle programma's bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Andere diensten

Bekijk de andere diensten binnen deze categorie

Onze service omvat een reeks technieken, waaronder montage, polijsten voor een gladder oppervlak, en schilderen of kleuren voor een gedetailleerde afwerking

Alle diensten bekijken
Alle diensten bekijken