Slicing

Bereid uw 3D-modellen voor op printen met onze slicingservices.

Onze slicingservices zetten uw 3D-modellen om in instructies die uw 3D-printer kan volgen, met optimale afdrukinstellingen voor de beste resultaten.

Meer informatie
Alle projecten bekijken

Dienst dETAILS

Slicing is een essentiële stap in het 3D-printproces. Wij maken gebruik van geavanceerde slicersoftware om uw 3D-modellen te vertalen naar laag-voor-laag instructies voor uw 3D-printer. We optimaliseren de instellingen voor de afdruksnelheid, -kwaliteit, -resolutie en -materiaal om betrouwbare en hoogwaardige afdrukresultaten te garanderen.

pro's

Slicing kan de afdrukkwaliteit en -efficiëntie van uw 3D-prints aanzienlijk verbeteren. Het kan u ook helpen om materiaal te besparen en afdruktijden te verkorten door de instellingen voor infill, supports en laaghoogte te optimaliseren.

con's

Hoewel slicing essentieel is voor 3D-printen, kan het complex en tijdrovend zijn, vooral voor grote en complexe modellen. Het vereist ook enige technische kennis en ervaring om de beste afdrukinstellingen te bepalen.

Digitaal Ontwerp

Programma's

bekijk de applicaties die we gebruiken voor deze dienst

We kunnen jouw logo, bedrijfsnaam of andere brandingelementen direct in het 3D-model verwerken, zodat jouw prints perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Alle programma's bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Andere diensten

Bekijk de andere diensten binnen deze categorie

We kunnen jouw logo, bedrijfsnaam of andere brandingelementen direct in het 3D-model verwerken, zodat jouw prints perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Alle diensten bekijken
Alle diensten bekijken