Surface Modeling

Maak vloeiende en flexibele 3D-modellen met onze surface modelleringsservice.

Onze surface modeltechniek biedt u de mogelijkheid om complexe vormen en topologieën te creëren, perfect voor product- en industrieel ontwerp.

Bekijk de mogelijkheden
Bekijk alle diensten

Informatie

Surface modeling is een flexibele manier om 3D-modellen te creëren, waarbij het mogelijk is om gladde, vloeiende vormen en complexe topologieën te vormen. Dit maakt het ideaal voor product visualisatie.

pro's

con's

kan complexer zijn dan andere vormen van 3D-modellering en kan een aanzienlijke hoeveelheid tijd en vaardigheid vergen om te beheersen. Het kan ook uitdagingen opleveren bij het maken van solide modellen voor 3D-printen.

Surface Modeling

Projecten

Bekijk projecten met deze service

Film props met complexe afwerking, technische prototypes, creatieve branding, relatiegeschenken, gepersonaliseerde artikelen, eigen 3D ontwerpen en meer.

Alle projecten bekijken

Unieke mogelijkheden

Bekijk de voordelen van deze service

Elke service heeft een aantal specifieke voordelen.
Gebruik de onderstaande knoppen voor meer informatie.

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Workflow

Bekijk de tussenstappen voor deze service

Bekijk welke diensten nodig zijn om een project uit te voeren. Je kan elke tussenstap aanklikken om te navigeren naar de informatie pagina.

Bekijk alle diensten