Mechanische Montage

Bevestiging met schroeven, bouten, moeren

Het is vooral nuttig voor klanten die werken aan complexe ontwerpen, functionele prototypes, of objecten met bewegende delen.

Meer informatie
Alle projecten bekijken

Dienst dETAILS

Montage van onderdelen:

Klanten kunnen schroeven en ringen gebruiken om verschillende 3D-geprinte onderdelen aan elkaar te bevestigen, bijvoorbeeld bij het maken van een behuizing of een mechanisch apparaat.

Bevestiging van bewegende delen:

Als het 3D-geprinte object bewegende delen heeft, kunnen schroeven en ringen worden gebruikt om deze delen aan elkaar te bevestigen, waardoor een functioneel bewegingsmechanisme ontstaat.

Combinatie van materialen:

Klanten kunnen schroeven en ringen gebruiken om onderdelen van verschillende materialen aan elkaar te bevestigen, bijvoorbeeld een combinatie van plastic en metaal.

pro's

Eenvoudig te monteren:

Schroeven en ringen bieden klanten een eenvoudige montageoptie. Met schroeven kunnen ze de onderdelen stevig aan elkaar bevestigen zonder dat ze ingewikkelde technieken hoeven te gebruiken.

Demonteerbaarheid:

Het gebruik van schroeven en ringen maakt het mogelijk om het object te demonteren indien nodig. Hierdoor kunnen klanten eventuele aanpassingen aan hun ontwerp maken of beschadigde onderdelen vervangen zonder het hele object opnieuw te hoeven printen.

Stevigheid:

Mechanische bevestigingsmiddelen zoals schroeven en ringen bieden een sterke en betrouwbare verbinding tussen de onderdelen, waardoor de algehele stevigheid van het 3D-geprinte object wordt vergroot.

con's

Nauwkeurige specificaties:

Zoals de juiste schroefmaten en bevestigingspunten,...

Levertermijn:

Klanten moeten er echter rekening mee houden dat assemblage meer tijd en zorgvuldigheid kan vergen, afhankelijk van de complexiteit van het object.

Nabewerking Service

Programma's

bekijk de applicaties die we gebruiken voor deze dienst

Onze service omvat een reeks technieken, waaronder montage, polijsten voor een gladder oppervlak, en schilderen of kleuren voor een gedetailleerde afwerking

No items found.
Alle programma's bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Andere diensten

Bekijk de andere diensten binnen deze categorie

Onze service omvat een reeks technieken, waaronder montage, polijsten voor een gladder oppervlak, en schilderen of kleuren voor een gedetailleerde afwerking

Alle diensten bekijken
Alle diensten bekijken