Welkom bij Antistatic

Design, productie & nabewerking

Antistatic is een full-service maker agency met een passie voor 3D PRINTING, 3D DESIGN en BRANDING. Al onze artikelen worden in Antwerpen geproduceerd.

Contacteer ons

Lokale Productie

3D printing services

Lokaal 3D Printen in Antwerpen met PLA filament. Voor grote en kleine oplages. Bezorg ons een STL bestand of laat je ontwerp door ons digitaliseren.  

Fast Prototyping

digitale ontwerp services

Alle fases van het designproces worden binnen ons bedrijf uitgevoerd, zo kan je rekenen op een vlotte vertaling van concept naar product

Innovatieve Oplossingen

full service projectbegeleiding

Je hebt geen ervaring nodig om hier gebruik van te maken. Wij begeleiden jouw project van ontwerp naar prototype tot uiteindelijk product.

Digitaal ontwerp voor productie

maatvaste 3D modellen op aanvraag

Digitalisatie, rendering en animatie van technische prototypes, creatieve projecten en branding artikelen. CAD & Surface modelling in Blender3D en Fusion360

Onze CAD modeling services

Detailwerk na productie

nabewerking services

Na het 3D printing proces bieden wij een nabewerkingsmogelijkheden aan. Bekijk welke methodes passen voor jouw project. Afschuren, Egaliseren, spraypainting en meer

Onze bewerkingstechnieken

Onze Klanten

een breed scala aan sectoren

Van de meest vooraanstaande architectuurbureaus tot creatieve geesten in de theater- en filmindustrie. Ontdek hoe we onze klanten helpen hun ambities waar te maken met behulp van 3D-printen.

Alle klanten bekijken

Onze Sectoren

Sectors die gebruik maken van onze services

Op onze sectoren pagina kunt u zien hoe bedrijven en organisaties in verschillende industrieën de kracht van 3D-printen benutten om hun processen te optimaliseren, unieke producten te creëren en hun innovatie te stimuleren.

Bekijk alle sectoren

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Service Categorieën

Bekijk onze diensten per category

Duik in onze informatieve gidsen en ontdek de kenmerken, voordelen en beperkingen van elke dienst om het meeste uit uw 3D-ontwerpen en -prints te halen.