Assemblage

Samenvoegen van 3d geprinte onderdelen

Wij bieden professionele assemblagediensten om uw 3D-geprinte componenten samen te voegen tot een functioneel en coherent geheel.

Meer informatie
Alle projecten bekijken

Dienst dETAILS

Klanten kunnen ervoor kiezen om hun 3D-prints te laten assembleren als ze een complexer eindproduct willen maken dat uit verschillende onderdelen bestaat. Deze onderdelen kunnen afzonderlijk worden geprint en later samengevoegd tot een groter geheel.

Mechanische bevestigingen:

Klanten kunnen mechanische bevestigingsmiddelen zoals schroeven, bouten, moeren en pennen gebruiken om de onderdelen van hun 3D-geprinte objecten samen te voegen.

Lijmverbindingen:

Lijm kan worden gebruikt om de onderdelen stevig aan elkaar te bevestigen en een naadloze afwerking te creëren.

Klikverbindingen:

Klikverbindingen zijn ontworpen om onderdelen in elkaar te laten passen zonder lijm of bevestigingsmiddelen.

Snap-fit ontwerpen:

Snap-fit ontwerpen maken gebruik van specifieke vormen om onderdelen op hun plaats te houden zonder extra bevestigingsmiddelen.

pro's

Complexe objecten:

Assemblage stelt klanten in staat om complexere objecten te maken die te groot zijn om in één keer te 3D-printen of die uit meerdere delen bestaan voor betere functionaliteit.

Materialencombinatie:

Klanten kunnen verschillende materialen combineren om unieke eigenschappen aan hun eindproduct toe te voegen, bijvoorbeeld door flexibele en rigide onderdelen te combineren.

Functionele en bewegende delen:

Door assemblage kunnen klanten bewegende delen toevoegen aan hun 3D-geprinte objecten, waardoor ze functionele prototypes of mechanische apparaten kunnen creëren.

Reparatie en aanpassing:

Assemblage biedt klanten de mogelijkheid om onderdelen te vervangen of te wijzigen als er iets misgaat tijdens het 3D-printproces, waardoor ze meer flexibiliteit hebben in het productieproces.

con's

Precisie en uitlijning:

Het correct assembleren van onderdelen kan precisie en nauwkeurigheid vereisen, vooral als het gaat om complexe ontwerpen met strakke toleranties.

Montagetijd:

Assemblage kan extra tijd vergen, vooral als het object uit veel onderdelen bestaat, waardoor de levertijd voor klanten kan worden verlengd.

Nabewerking Service

Programma's

bekijk de applicaties die we gebruiken voor deze dienst

Onze service omvat een reeks technieken, waaronder montage, polijsten voor een gladder oppervlak, en schilderen of kleuren voor een gedetailleerde afwerking

No items found.
Alle programma's bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Andere diensten

Bekijk de andere diensten binnen deze categorie

Onze service omvat een reeks technieken, waaronder montage, polijsten voor een gladder oppervlak, en schilderen of kleuren voor een gedetailleerde afwerking

Alle diensten bekijken
Alle diensten bekijken