Bestandsconversie

Wij zetten uw digitale ontwerpen om in 3D-printbare bestanden

Onze bestandsconversiediensten zorgen ervoor dat uw ontwerpen klaar zijn voor 3D-printen, ongeacht het oorspronkelijke formaat.

Meer informatie
Alle projecten bekijken

Dienst dETAILS

Of u nu werkt met CAD-bestanden, afbeeldingen of zelfs handgetekende schetsen, wij kunnen uw ontwerpen omzetten in een 3D-printbaar formaat. Onze experts in bestandsconversie gebruiken geavanceerde software en technieken om ervoor te zorgen dat uw ontwerpen nauwkeurig worden vertaald naar een formaat dat compatibel is met onze 3D-printers.

pro's

Bestandsconversie zorgt voor een soepele overgang van uw ontwerp naar de 3D-printer. Dit bespaart u de moeite van het leren omgaan met complexe software of het omgaan met incompatibiliteitsproblemen.

con's

Hoewel onze bestandsconversiediensten veel problemen oplossen, kunnen er beperkingen zijn op basis van het oorspronkelijke bestandsformaat. Bovendien kunnen er extra kosten aan verbonden zijn, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp.

Digitaal Ontwerp

Programma's

bekijk de applicaties die we gebruiken voor deze dienst

We kunnen jouw logo, bedrijfsnaam of andere brandingelementen direct in het 3D-model verwerken, zodat jouw prints perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Alle programma's bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Andere diensten

Bekijk de andere diensten binnen deze categorie

We kunnen jouw logo, bedrijfsnaam of andere brandingelementen direct in het 3D-model verwerken, zodat jouw prints perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Alle diensten bekijken
Alle diensten bekijken