Coating

Bescherm uw 3D-prints met duurzame en esthetische coatings

Onze coating diensten bieden uw 3D-geprinte producten een extra laag van duurzaamheid, terwijl ze hun uiterlijk verbeteren.

Meer informatie
Alle projecten bekijken

Dienst dETAILS

Van het toevoegen van een hoogglans afwerking tot het aanbrengen van een robuuste beschermingslaag, onze coating diensten zijn ontworpen om de levensduur van uw 3D-geprinte producten te verlengen en hun esthetische aantrekkingskracht te verbeteren. Wij zorgen voor een coating die bij uw behoeften past.

pro's

Coating verbetert niet alleen de duurzaamheid en slijtvastheid van het product, maar draagt ook bij aan de esthetiek. Het kan helpen bij het verbeteren van de kleur, het verbergen van imperfecties en het geven van een professionele uitstraling aan het eindproduct.

con's

Afhankelijk van het type en de kwaliteit van de coating, kunnen er extra kosten aan verbonden zijn. Bovendien kunnen sommige coatings tijd nodig hebben om te drogen, wat het productieproces kan vertragen.

Nabewerking Service

Programma's

bekijk de applicaties die we gebruiken voor deze dienst

Onze service omvat een reeks technieken, waaronder montage, polijsten voor een gladder oppervlak, en schilderen of kleuren voor een gedetailleerde afwerking

No items found.
Alle programma's bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Andere diensten

Bekijk de andere diensten binnen deze categorie

Onze service omvat een reeks technieken, waaronder montage, polijsten voor een gladder oppervlak, en schilderen of kleuren voor een gedetailleerde afwerking

Alle diensten bekijken
Alle diensten bekijken