Mode accesoire met metalen look

Productie & spray painting van mode accessoires

Voor modeontwerpster Jiyeon Tak kregen we de opdracht haar accessoire voor de modeshow van Antwerpen uit te werken in 3D en vervolgens met onze SLA printers te produceren.

Bekijk zeker ook Jiyeon Tak's instagram

Projectdetails bekijken

Project Details

Het 3D model werd opgebouwd in het opensource 3D modelling programma Blender3D.

Nadat het model was opgebouwd en goedgekeurd werd deze naar de slicersoftware gestuurd om de productie voor te bereiden. Wij gebruiken het programma Chitubox om 3D modellen te vertalen naar het productieproces.

Nadat de resin prints worden daarna voorgeschuurd om later met een donkergrijze primer te overschilderen. Na het schuren worden de onderdelen met elkaar verlijmd.

Om de geoxideerde look te fabriceren hebben we gewerkt met 4 soorten zilver of metallic spray. Deze werden in lagen aangebracht met katoenen watten. Daarna schuren we met vijlen en schuurpapier het model bij, dat legt de donkere primerlaag bloot wat een extra kleurschakering geeft.

Andere projecten bekijken

lokale productie, digitaal ontwerp & Makerservice op aanvraag

Film props met complexe afwerking, technische prototypes, creatieve branding, relatiegeschenken, gepersonaliseerde artikelen, eigen 3D ontwerpen en meer.

Alle projecten bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Onze Klanten

een breed scala aan sectoren

Van de meest vooraanstaande architectuurbureaus tot creatieve geesten in de theater- en filmindustrie. Ontdek hoe we onze klanten helpen hun ambities waar te maken met behulp van 3D-printen.

Alle klanten bekijken