Masker voor toneelvoorstelling

Perpodium VZW, een productiehuis voor podiumkunsten, had een speciaal masker nodig voor een toneelvoorstelling.

Een van de belangrijkste vereisten voor het masker was dat het licht genoeg moest zijn om gedurende de hele voorstelling gedragen te kunnen worden. Daarom werd er weinig infill gebruikt en werd het masker versterkt met een harde coating. Dit zorgde voor de nodige stevigheid zonder extra gewicht toe te voegen.

Projectdetails bekijken

Project Details

Voor dit project werd het masker geprint in meerdere stukken en vervolgens verlijmd. Om ervoor te zorgen dat de naden naadloos waren, werd er filler gebruikt en werd het masker geëgaliseerd en bespoten met een egalisatiespray. Het resultaat was een gedetailleerd masker dat licht genoeg was om comfortabel gedragen te kunnen worden tijdens de voorstelling.

Andere projecten bekijken

lokale productie, digitaal ontwerp & Makerservice op aanvraag

Film props met complexe afwerking, technische prototypes, creatieve branding, relatiegeschenken, gepersonaliseerde artikelen, eigen 3D ontwerpen en meer.

Alle projecten bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Onze Klanten

een breed scala aan sectoren

Van de meest vooraanstaande architectuurbureaus tot creatieve geesten in de theater- en filmindustrie. Ontdek hoe we onze klanten helpen hun ambities waar te maken met behulp van 3D-printen.

Alle klanten bekijken