Realistische reiskoffer miniaturen

Resin prints met gedetailleerde nabewerking, gebruikt voor stop-motion video

King of hearts, een branding- en communicatiebureau in de film- en theatersector, heeft ons gevraagd om reistasjes te maken voor hun stop motion promo film. Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van onze resinprinters, waarmee we nauwkeurig en gedetailleerd kunnen printen. We hebben gebruik gemaakt van hoogwaardig resin materiaal om de gewenste kwaliteit te bereiken.  

Projectdetails bekijken

Project Details

Productie

De aangeleverde koffermodellen werden nauwkeurig geschaald en gesneden met Chitubox. Door gebruik te maken van resin vloeistof printtechnologie, creëerden we gedetailleerde miniatuurmodellen die perfect geschikt waren voor de stop-motion commercial.

Nabewerking

De geprinte modellen werden met drie verftechnieken beschilderd, namelijk glossy Spraypaint voor realistische reflecties, matte airbrush verf om het stoffen gedeelte na te bootsen en zilveren metaalverf voor ritsen en andere blinkende details. Door deze technieken te combineren, creëerden we een uiterst realistisch uiterlijk voor de reiskoffers. Naast het schilderen, boden we ook post-process services zoals egaliseren, coating, assemblage en detailwerk om het project tot in de perfectie af te ronden.

Andere projecten bekijken

lokale productie, digitaal ontwerp & Makerservice op aanvraag

Film props met complexe afwerking, technische prototypes, creatieve branding, relatiegeschenken, gepersonaliseerde artikelen, eigen 3D ontwerpen en meer.

Alle projecten bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Onze Klanten

een breed scala aan sectoren

Van de meest vooraanstaande architectuurbureaus tot creatieve geesten in de theater- en filmindustrie. Ontdek hoe we onze klanten helpen hun ambities waar te maken met behulp van 3D-printen.

Alle klanten bekijken