Broches voor Symphony of Giving

Meer dan 350 beertjes met gouden sjaaltjes 3D-geprint voor het benefietconcert voor UNICEF Oekraïne en Mercy Ships Sierra Leone.

Voor dit evenement moesten we broches in de vorm van blauwe beertjes met gouden sjaaltjes ontwerpen, 3D-printen en afwerken. Deze beertjes dienden als broches voor de orkestleden en zijn volledig in-house geproduceerd. Om dit project tot een succes te maken, hebben we gebruik gemaakt van ons uitgebreid aanbod aan diensten: FDM printen, 3D-modellering, en post-productie van geprinte onderdelen. We hebben CAD-modellering in Fusion360 toegepast voor het ontwerp van de beertjes en hun gouden sjaaltjes.

Projectdetails bekijken

Project Details

Voor het 3D-printen hebben we de FDM-printtechniek met PLA filament gebruikt. Dankzij de MultiColor optie konden de sjaal en het beertje tegelijkertijd worden afgedrukt.

Om het 3D-geprinte item een gladde afwerking te geven, hebben we in de printinstellingen gebruik gemaakt van ironing. Na het 3D-printproces hebben we verlijming en assemblage uitgevoerd: een knijpertje werd aan het geprinte onderdeel verlijmd om het eindresultaat te bekomen.

Andere projecten bekijken

lokale productie, digitaal ontwerp & Makerservice op aanvraag

Film props met complexe afwerking, technische prototypes, creatieve branding, relatiegeschenken, gepersonaliseerde artikelen, eigen 3D ontwerpen en meer.

Alle projecten bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Onze Klanten

een breed scala aan sectoren

Van de meest vooraanstaande architectuurbureaus tot creatieve geesten in de theater- en filmindustrie. Ontdek hoe we onze klanten helpen hun ambities waar te maken met behulp van 3D-printen.

Alle klanten bekijken