Doggy Sleutelhangers

Gepersonaliseerde sleutelhangers voor luxe dierenspeciaalzaak & trimsalon Feline & Finn

Deze schattige hondensleutelhangers hebben we ontworpen voor Feline & Finn, een dierenspeciaalzaak met oog voor luxe en design.

Ons "Doggy" design speelt hierop in.

Het is een sleutelhanger in de abstracte vorm van een hond. Op de rug is de tekst "Feline & Finn" te lezen in het lettertype van hun huisstijl.

Ze zijn beschikbaar in 4 trendy kleuren: pastel roze, pastel blauw, glitter koper & goud brons.

Projectdetails bekijken

Project Details

Productie

Dit schattige hondje was een ware nachtmerrie om en masse te printen.

Het model start met een brim die de 4 pootjes samen houdt om zo te voorkomen dat ze omvallen mid print.

Als dat niet werkt kan je altijd de Retraction settings wijzigen. Retraction height verhogen zorgt ervoor dat de nozzle minder kans heeft om de geprinte onderdelen om te stoten.

Het buikje wordt echter niet grondig geprint zonder support, hierdoor lopen de print uren op tot 4 uur per sleutelhanger. Om de duur toch te verlagen EN het serif font gedetailleerd te houden op de rug van het model kan je best adaptieve layerheight aanvinken. Hierdoor past de laaghoogte zich aan naargelang de kromming van het model. Fijne details worden dan met een fijnere layer height gedrukt.

Dat was echter niet genoeg voor de letters duidelijk leesbaar te maken. Voor een optimaal resultaat kan je de horizontal expansion verhogen. Zo lopen de smalle letters niet vol wanneer de nozzle de volgende laag neerstrijkt.

Andere projecten bekijken

lokale productie, digitaal ontwerp & Makerservice op aanvraag

Film props met complexe afwerking, technische prototypes, creatieve branding, relatiegeschenken, gepersonaliseerde artikelen, eigen 3D ontwerpen en meer.

Alle projecten bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Onze Klanten

een breed scala aan sectoren

Van de meest vooraanstaande architectuurbureaus tot creatieve geesten in de theater- en filmindustrie. Ontdek hoe we onze klanten helpen hun ambities waar te maken met behulp van 3D-printen.

Alle klanten bekijken