Doggy Sleutelhangers

Gepersonaliseerde sleutelhangers voor luxe dierenspeciaalzaak & trimsalon Feline & Finn

Deze schattige hondensleutelhangers hebben we ontworpen voor Feline & Finn, een dierenspeciaalzaak met oog voor luxe en design.

Ons "Doggy" design speelt hierop in.

Het is een sleutelhanger in de abstracte vorm van een hond. Op de rug is de tekst "Feline & Finn" te lezen in het lettertype van hun huisstijl.

Ze zijn beschikbaar in 4 trendy kleuren: pastel roze, pastel blauw, glitter koper & goud brons.

August 19, 2021
project details bekijken

Project Details

Productie

Dit schattige hondje was een ware nachtmerrie om en masse te printen.

Het model start met een brim die de 4 pootjes samen houdt om zo te voorkomen dat ze omvallen mid print.

Als dat niet werkt kan je altijd de Retraction settings wijzigen. Retraction height verhogen zorgt ervoor dat de nozzle minder kans heeft om de geprinte onderdelen om te stoten.

Het buikje wordt echter niet grondig geprint zonder support, hierdoor lopen de print uren op tot 4 uur per sleutelhanger. Om de duur toch te verlagen EN het serif font gedetailleerd te houden op de rug van het model kan je best adaptieve layerheight aanvinken. Hierdoor past de laaghoogte zich aan naargelang de kromming van het model. Fijne details worden dan met een fijnere layer height gedrukt.

Dat was echter niet genoeg voor de letters duidelijk leesbaar te maken. Voor een optimaal resultaat kan je de horizontal expansion verhogen. Zo lopen de smalle letters niet vol wanneer de nozzle de volgende laag neerstrijkt.

Bekijk 3D modellen van het project

Andere projecten

Blijf op de hoogte, volg ons op sociale media