Chitubox

Open source slicer voor resin prints

Met Chitubox kunt u uw 3D-modellen met precisie slicen en ze voorbereiden op het printen. Dit efficiënte softwarepakket is een must-have voor iedereen die betrokken is bij de wereld van het 3D-printen.

Programma details bekijken
Bekijk alle diensten

GEBRUIK

Chitubox is een krachtig slicer-programma ontworpen voor 3D-printers. Het converteert uw 3D-modellen in lagen en genereert de noodzakelijke instructies voor uw 3D-printer. Met ondersteuning voor  SLA/DLP-printers kan Chitubox een brede reeks 3D-printprojecten aanpakken. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde functies stroomlijnt Chitubox uw 3D-printprocessen.

pro's

Chitubox staat bekend om zijn snelheid en efficiëntie, waardoor het proces van het slicen van uw 3D-modellen aanzienlijk wordt versneld. Daarnaast ondersteunt het een breed scala aan 3D-printers en biedt het geavanceerde functies, zoals holtevulling en modelreparatie. Het is ook gratis te gebruiken, waardoor het toegankelijk is voor hobbyisten en professionals.

con's

Hoewel Chitubox een krachtige tool is, heeft het soms te maken met bugs en instabiliteit. Bovendien ontbreekt er soms ondersteuning voor bepaalde printermodellen. Ook kan de software in het begin ingewikkeld zijn voor beginners.

Alle programma's bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Andere Programma's

bekijk meer programma's voor digitaal ontwerp

Of u nu geïnteresseerd bent in 3D-modellering en printen, grafisch ontwerp, videobewerking, of productontwerp, u vindt hier iets dat past bij uw behoeften.

Alle programma's bekijken