Initialen voor trouwtaart

Unieke 3D geprinte initialen cake topper voor Bianco Cakes

Bij Antistatic kregen we de opdracht om een unieke en gepersonaliseerde 3D geprinte initialen cake topper te ontwerpen en produceren voor één van de trouwcakes van Bianco Cakes.

Projectdetails bekijken

Project Details

Voor dit project ontvingen we een foto van de gewenste initialen. We hebben deze afbeelding geconverteerd naar een svg-bestand en vervolgens omgezet naar een 3D model in Fusion360. Om het model op de trouwtaart te kunnen bevestigen, hebben we drie pinnen voorzien op de achterkant van het model. Dit model werd uitgeprint met behulp van onze Resin Printing techniek, een productietechniek die zeer gedetailleerde prints mogelijk maakt met een nauwkeurigheid tot 0.025mm. Het eindresultaat was een prachtige cake topper met de gewenste initialen, bekleed met paarse spraypaint.

Naast het ontwerpen van het 3D model, hebben we ook digitale ontwerpdiensten geboden, zoals CAD modeling en exportconfiguratie in Fusion360. Onze diensten omvatten ook postproductieprocessen, zoals spraypainting, om de perfecte afwerking te garanderen voor deze bijzondere cake topper.

Andere projecten bekijken

lokale productie, digitaal ontwerp & Makerservice op aanvraag

Film props met complexe afwerking, technische prototypes, creatieve branding, relatiegeschenken, gepersonaliseerde artikelen, eigen 3D ontwerpen en meer.

Alle projecten bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Onze Klanten

een breed scala aan sectoren

Van de meest vooraanstaande architectuurbureaus tot creatieve geesten in de theater- en filmindustrie. Ontdek hoe we onze klanten helpen hun ambities waar te maken met behulp van 3D-printen.

Alle klanten bekijken