Meubel digitalisatie met simulaties

3D modellen met realistische kussens en tassels voor Evolution21

Samen met Evolution21, een meubeldesigner en fabrikant, hebben we hun sofa modules gedigitaliseerd en geoptimaliseerd voor gebruik in andere 3D applicaties, met realistische details en kreuken in de kussens dankzij physics simulations.

De materialen van deze modellen werden later door een externe partij toegevoegd.

Projectdetails bekijken

Project Details

Evolution21, een expert op het gebied van modulaire meubelelementen en materialen, kwam bij ons met de vraag om hun verschillende sofa modules te digitaliseren en te optimaliseren voor gebruik in andere 3D applicaties.

We zijn begonnen met het uitwerken van de sofa modules in blender3D, waarbij we surface modellering en niet-destructieve modifiers hebben toegepast om een zo realistisch mogelijk resultaat te creëren.

Vervolgens hebben we physics simulations, zoals cloth en internal pressure, toegepast op de kussens van de sofa modules. Hierdoor vallen de kussens op een realistische manier op de sofa en krijgen ze natuurlijke kreuken en vervormingen.

Om ervoor te zorgen dat de modellen geschikt zouden zijn voor andere 3D applicaties, hebben we ze geoptimaliseerd en geëxporteerd in het kleine maar veelzijdige FBX-formaat.

Andere projecten bekijken

lokale productie, digitaal ontwerp & Makerservice op aanvraag

Film props met complexe afwerking, technische prototypes, creatieve branding, relatiegeschenken, gepersonaliseerde artikelen, eigen 3D ontwerpen en meer.

Alle projecten bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Onze Klanten

een breed scala aan sectoren

Van de meest vooraanstaande architectuurbureaus tot creatieve geesten in de theater- en filmindustrie. Ontdek hoe we onze klanten helpen hun ambities waar te maken met behulp van 3D-printen.

Alle klanten bekijken