Logo Stempel voor betonnen tegels

3D Geprinte stempel voor logonegatieven in betonnen tegels te drukken.

Voor G2Architects moesten we een stempel ontwerpen en printen die daarna gebruikt kan worden om hun logo in betonnen tegels te drukken.

Projectdetails bekijken

Project Details

Doordat het logo ook uit heel wat kleine letters bestond moesten we werken met een lossingshoek. Het logo wordt dan niet volledig recht geëxtrudeerd maar zal met een verschil van 5° afhellen. Zo zal het beton niet vasthaken op de vormen en kan de stempel eenvoudig worden verwijderd na uitharding.

Deze methode kan vrij gemakkelijk worden toegepast in Fusion360. Echter waren er nog een aantal vormen die, door svg artefacten niet willen extruderen met een lossingshoek. 

De oplossing hiervoor was het model importeren in blender3D om daarna manueel de lossingshoek op de vormen te modelleren.

Door de grootte hebben we het model op onze sidewinder X1 geprint zonder skirt.

Andere projecten bekijken

lokale productie, digitaal ontwerp & Makerservice op aanvraag

Film props met complexe afwerking, technische prototypes, creatieve branding, relatiegeschenken, gepersonaliseerde artikelen, eigen 3D ontwerpen en meer.

Alle projecten bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Onze Klanten

een breed scala aan sectoren

Van de meest vooraanstaande architectuurbureaus tot creatieve geesten in de theater- en filmindustrie. Ontdek hoe we onze klanten helpen hun ambities waar te maken met behulp van 3D-printen.

Alle klanten bekijken