Fusion360

CAD Modelling voor technische modellen

Fusion360 is een krachtig 3D-ontwerppakket dat u de mogelijkheid biedt om complexe modellen te maken, te testen en te produceren. Of u nu een ingenieur, ontwerper of maker bent, Fusion360 heeft de tools om uw ideeën tot leven te brengen.

Programma details bekijken
Bekijk alle diensten

GEBRUIK

Fusion360 combineert de kracht van CAD, CAM en CAE in één softwarepakket. Hiermee kunt u 3D-modellen maken, deze testen in realistische simulaties en vervolgens uw ontwerpen voor productie voorbereiden. Met zijn cloud-gebaseerde aanpak kunt u uw projecten vanaf elke locatie openen en delen, waardoor samenwerking wordt vergemakkelijkt.

pro's

Fusion360 wordt geroemd om zijn brede scala aan functies en mogelijkheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel professionals als hobbyisten. Het biedt krachtige ontwerptools en simulatiemogelijkheden, evenals CAM-functies voor productie. Het cloud-gebaseerde platform maakt ook samenwerking en delen gemakkelijk.

con's

Fusion360 kan behoorlijk complex zijn om te leren, vooral voor beginners. Het is ook een abonnementsgebaseerde dienst, wat betekent dat het een voortdurende kostenpost kan zijn. Bovendien kunnen er prestatieproblemen zijn bij het werken met zeer grote of complexe modellen.

Alle programma's bekijken

Contacteer ons

Vertel meer over jouw project en ondek de mogelijkheden

Geef jouw 3D-prints een unieke persoonlijkheid en laat jouw merk opvallen met onze branding- en personalisatiemogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en jouw unieke 3D-prints te bestellen!

Wil je even bellen?

Andere Programma's

bekijk meer programma's voor digitaal ontwerp

Of u nu geïnteresseerd bent in 3D-modellering en printen, grafisch ontwerp, videobewerking, of productontwerp, u vindt hier iets dat past bij uw behoeften.

Alle programma's bekijken